Testimonials

Naar aanleiding van een vraagstuk rondom mijn oude algemene voorwaarden kwam ik in contact met Simone. Zij gaf me advies en liet me inzien dat deze AV niet heel sterk waren. Ik heb haar daarom nieuwe laten opstellen.

Het proces ging snel en soepel en de communicatie was lekker vlot. Ze liet me nadenken over kwesties waar ik nog nooit over na had gedacht en hier hielp ze enorm bij. De nieuwe AV zijn waterdicht en kan ik met vertrouwen gebruiken bij mijn klanten. Aanrader!

Angela de Baat Fotografie

Simone heeft mijn privacyverklaring opgesteld. Dankzij de gestructureerde werkwijze had ik mijn document heel snel binnen. Ook fijn: doordat ze alles opvraagt bij je, kijk je weer kritisch naar alle tools die je inzet en of dat (+ de dataverwerking daarvan) ook daadwerkelijk nodig is. Het houdt je dus lekker scherp.

Omdat ik zo blij was met de samenwerking, stuurde ik Simone achteraf een bedankje. Daardoor kwam ze erachter dat m’n privacyverklaring toch niet helemaal compleet was en ontving meteen een geüpdatete versie. Dat is pas pro-actief meedenken!

Andy Vinkenborg

Als startende ondernemer, was ik op zoek naar iemand die me kon helpen met het opstellen van mijn algemene voorwaarden. Via een oproep op Facebook, kwam ik bij Simone uit.

In een orienterend gesprek, kreeg ik direct een goed gevoel bij haar. Laagdrempelig in contact en bereid om uitleg te geven in “jip en janneke – taal”. In onze samenwerking was het prettig dat haar reacties op vragen snel waren, ze me aan de hand meenam en ook wel suggesties deed wat ik prettig vond. Ze spreekt verwachtingen duidelijk uit en komt afspraken na.

Anita van de Manakker Fotografie

Simone heeft voor mij mijn Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring geschreven. Het was de eerste keer dat ik dit door een jurist liet doen. Eerder heb ik deze documenten zelf opgesteld aan de hand van teksten van andere ondernemers en informatie die ik vond op het internet. Maar naar mate mijn business groeide wilde ik toch wel zeker weten dat dit goed geregeld was. Daarom besloot ik het uit te besteden.

Ik moet zeggen dat het even een investering was, maar het was het 100% waard. Simone heeft zoveel kennis en is ontzettend proactief. Ze neemt uitgebreid de tijd om zich te verdiepen in je bedrijf waardoor ik zeker weet dat ieder detail m.b.t. mijn rechten nu goed geregeld is. Dit geeft mij een heel gerust gevoel. Dankjewel Simone!

Gerdine – Left Write

Samenwerken met Simone is heel verhelderend. Ze heeft een prettige manier van uitleggen waardoor de juridische taal begrijpbaar wordt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen, waardoor het gehele traject volgens verwachting verloopt.

Saskia Kramer Grafische Vormgeving

Simone heeft mijn privacy- en cookieverklaring geschreven. Ze neemt de tijd om je bedrijf te leren kennen zodat je echt een product op maat krijgt. Ook zorgt ze ervoor dat je het hele document zelf snapt 😉 met fijne extra uitleg. Ik zou Diederich Legal zeker aanraden!

Agnes – Aweightness

Ik kwam door een positieve doorverwijzing terecht bij Simone voor mijn algemene voorwaarden. Al het contact verliep soepel en Simone verdiepte zich goed in mijn bedrijf om de voorwaarden hierop goed aan te laten sluiten. Mijn vragen naar aanleiding van de conceptversie werden duidelijk beatwoord en hierna volgde als snel de definifieve versie. Dankjewel voor je hulp Simone!

Shelley – De Paardentherapeut

De samenwerking verliep vlot en soepel en ben je vooral dankbaar voor het actief meedenken. Super fijn dat je heldere vragen stelde en met onderdelen kwam waar ik zelf niet aan had gedacht. Ik heb nu echt het gevoel dat ik een volledig document heb. En ik heb er zelf heel weinig voor hoeven doen. Bedankt!

Kelly – Drawing Monkey

Ik kwam bij Simone om iets toe te laten voegen aan mijn algemene voorwaarden. Het contact verliep heel snel en binnen mum van tijd had ik de toevoeging in mijn algemene voorwaarden staan en heeft ze een paar extra schoonheidsfoutjes die erin stonden voor mij opgelost. Enorm fijn hoe makkelijk en snel alles verliep!

Jodi – JR Marketing & Design

Simone heeft een agentuur overeenkomst van het juiste juridisch advies voorzien.

Vooraf hebben we een prijs en datum afgesproken. Simone gaf aan dat onze ‘deadline’ strak voor haar was maar dat ze haar best zou doen. Ze heeft meer dan haar best gedaan want ze was ver voor deze tijd klaar. Ze is over de uren die ze had ingeschat gegaan maar deze heeft ze niet berekend, kortom erg fijn om met Simone te werken!
 
Ze is erg punctueel en de uitleg is in “Jip & Janneke” taal zodat het voor iedereen meteen begrijpbaar is.
 
Suzanne – Aímée the Label

Ik ben super blij met Simone! Zij maakt de juridische kant van het ondernemen toegankelijk en legt alles op een fijne manier uit. De documenten levert ze snel aan, en de lijntjes zijn kort. Ben jij op zoek naar een jurist met verstand van zaken? Bij Simone moet je zijn!

Liesje Digital

Het laten opstellen van mijn juridische documenten bleef ik een beetje voor me uitschuiven, omdat ik het ingewikkeld vind en er te weinig vanaf weet.

Ik ben blij dat ik Diererich Legal ben tegengekomen. Simone communiceert super helder, ze reageert altijd snel op vragen en denkt echt met je mee. Ook stuurt ze altijd een duidelijke uitleg bij de documenten mee, super fijn!

Toch wel een heel prettig gevoel dat ik juridisch mijn zaakjes nu op orde heb. En een fijn idee dat ik bij vragen contact met iemand op kan nemen die verstand van zaken heeft. Ik kan Diederich Legal dan ook zeker aanbevelen!

Michelle – Mouse Creations

Elke ondernemer heeft bepaalde juridische documenten nodig. Zo ook ik. Ik volgde Simone al enige tijd en nam contact met haar op om te zien wat zij voor mij kon betekenen.

Het resultaat is een setje documenten die helderheid scheppen en goede ondersteuning bieden aan mijn aanbod.

De samenwerking verliep goed. Simone stelt vragen waar ik nooit eerder bij heb stilgestaan en over heb nagedacht. Ze neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen, hoe simpel die ook zijn.

Heb je iemand nodig die deskundig, professioneel en goed benaderbaar is, dan is Simone de aangewezen persoon.

Aartie’s Marketingstrategie & Advies

“Ik heb Simone ingeschakeld omdat mijn algemene voorwaarden aan vernieuwing toe waren. Mijn diensten, aanbod en bedrijf is flink veranderd. Ik werk voornamelijk met video en het is handig dat Simone verstand heeft van de wetten omtrent fotografie omdat die veel overlap hebben met video.

Het 1-op-1 videogesprek vond ik heel fijn. Hiermee kreeg ik direct antwoord op mijn vragen en werden eventuele twijfels weggenomen. Het maken van je algemene voorwaarden vind ik meer dan alleen letters op papier. Je gaat ook nadenken over je bedrijfsstructuur en zekerheid. En dan is het fijn om iemand tegenover je te hebben die je daar over kan adviseren.

Heel fijn dat er elk kwartaal gecheckt wordt of mijn voorwaarden nog up-to-date zijn. Wat een service!

Simone steekt duidelijk veel tijd in het maken van de voorwaarden en ik vind het de prijs helemaal waard!”

Nadia – Het Videocafé

De eerste keer dat ik bij je kwam heb jij voor mij de algemene voorwaarden en de privacy verklaring voor mij gemaakt. Hierover was ik zo tevreden dat ik jou ook heb ingezet voor het schrijven van andere overeenkomsten.

Het fijne aan onze samenwerking is dat jij vooraf werkt met een vragenlijst, waardoor ik zelf ook al heb kunnen nadenken over onderwerpen die moeten worden opgenomen in de documenten. Wanneer ik dingen niet begrijp en/of onduidelijk zijn neem je de tijd om het uit te leggen, dit doe je ook een duidelijke manier en je vraagt ook of het op die manier duidelijk is.

Je denkt mee over wat wel en niet opnemen in documenten en legt ook uit waarom je dit wel of niet zou doen. Dit schept helderheid en hier kan ik mijn keuzes op baseren en een overweging maken wat ik wel of niet wil opnemen. Dankjewel voor alles de afgelopen periode.

Priscilla – Foodies & Family

Voor een klant ging ik een privacy- en cookieverklaring regelen. Zo kwam ik bij Simone terecht. Ik dacht, laten we meteen bij een paar andere klanten kijken hoe het ervoor staat. Dat was schrikken! Geeneen verklaring was 100% in orde. Die van onszelf dus ook niet.

Simone heeft me met haar zeer uitgebreide kennis enorm veel frustratie uit handen genomen. Ze vroeg steeds door en gaf niet op als ik het niet meer snapte. Ze bleef geduldig en legde alles duidelijk en netjes uit. Nu kan ik eindelijk met een gerust hart ademhalen, wetende dat het nu op orde is. Hèhè, dat kan van de lijst! Bedankt, Simone!

Nora – Sure Connection

Ik schakelde Simone in voor het opstellen van mijn algemene voorwaarden. Dit resulteerde in een fijne en vlotte samenwerking! Simone denkt goed met je mee en ik ben heel blij met het resultaat! Thanks!

Margot – studio mmooy

Algemene voorwaarden opstellen? Dat moet je laten doen. Met mijn videoproductiebedrijf ViewBee heb ik een unieke dienst neergezet met het interviewen van kandidaten op afstand. Het probleem waar ik tegen aan liep, is dat standaard voorwaarden voor een videoproductiebedrijf op mij niet van toepassing waren. Ik probeerde de voorwaarden zelf te schrijven, maar raakte snel gefrustreerd door moeilijke termen en voelde mij juridisch totaal niet beschermd.

Simone heeft dit gevoel gelukkig snel weggenomen. Bij de intake merkte ik meteen dat ze zich goed had verdiept in mijn bedrijf en dienst. Ze stelde mij hele specifieke vragen waar ik zelf nooit aan gedacht had. Het resultaat was dat ik na het gesprek meerdere stappen van mijn dienst heb verbeterd. Simone legt alle termen duidelijk uit, denkt goed met je mee en reageert heel snel op extra vragen, Het document zelf is helder geschreven en echt specifiek voor mijn bedrijf. Ik voel me nu zeker en beschermd als ik een nieuwe klant laat tekenen.

Moet ik nog een keer een juridisch document maken of laten controleren, dan kom ik bij Simone terug. Ben jij een startende ondernemer of twijfel je of jij juridisch goed beschermd bent? Neem dan even contact op met Simone, ze neemt de twijfel weg!

Mirjam – Viewbee

Simone heeft mij geholpen met het opstellen van een opdracht overeenkomst voor een grote opdracht voor mijn bedrijf en het in orde maken van mijn algemene voorwaarden.

Ze werkt snel accuraat en denkt actief met je mee. Ook het uitzoeken van de dingen die mij niet helemaal duidelijk waren of dat een optie was, deed ze doortastend en dacht ze actief aan mee. Zodra ik een juridisch document nodig heb zal ik haar zeker weer inschakelen. “

sophiemulders.com

Simone volgde ik al op LinkedIn. Toen ik de algemene voorwaarden en cookieverklaring nodig had voor op mijn bedrijfswebsite en samenwerkingen met klanten werd ik deskundig en snel door haar geholpen. Het transparante proces en haar deskundigheid maken dat ik voor andere juridische zaken zeker weer bij haar terug zou komen.

Mirjam – Tekstbureau de Kameleon

Simone had me al een keer eerder geholpen met een vraag van een klant over intellectueel eigendom, maar nu had ik zelf een vraag. Tijdens een korte call heb ik de situatie toegelicht, zodat Simone een duidelijk beeld kreeg van  mijn vraag.

Binnen een dag (!) ontving ik een uitgebreide mail met daarin een heel duidelijke uitleg. Supersnel en heel begrijpelijk voor iemand die niet zo thuis is in legal praat. Mocht ik in de toekomst nog een keer legal advies nodig hebben, dan zal ik zeker Simone weer benaderen.

Danijela – Digi Dana

Ik heb Simone gevraagd om mijn algemene voorwaarden te schrijven. Na een fijn online gesprek waarin we de inhoud hebben besproken is zij aan het werk gegaan en heeft duidelijke voorwaarden opgesteld die echt passen bij mijn bedrijf.

Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren vanwege haar kennis en kunde, haar mogelijkheid om met mij mee te denken en advies te geven en natuurlijk vanwege haar gunstige tarieven. Ik zou Diederich Legal zeker aanraden bij iedereen die op zoeken is naar goede en duidelijke documenten.

Kirsten – Blog je Business

Wil jij ook geholpen worden?