Specialisaties

Handelsnaamrecht

Handelsnaam-
recht

Privacyrecht

Consumenten-
recht

Contracten-
recht

Auteursrecht, portretrecht en handelsnaamrecht vallen onder het intellectueel eigendomsrecht. Deze specifieke onderwerpen en de overig getoonde onderwerpen hierboven zijn mijn specialisaties. Op deze gebieden kan ik jou het best advies geven.

Juridisch advies

Advies

Prijs op aanvraag

Hulp nodig? Ik ben er graag voor je. Neem vrijblijvend contact met me op om je situatie voor te leggen en om de mogelijkheden te bespreken. Ik werk doorgaans op basis van uurtarief (€ 119 excl btw).

Adviesgesprek

€ 199 excl btw

Heb je een juridische vraag, twijfel je ergens over, ben je in een conflict beland of wil je gewoon even lekker een uur sparren met een jurist? Dan is een adviesgesprek wellicht een goede uitkomst.

AVG website scan

v.a. € 199 excl btw

Voldoen aan de AVG houdt niet op bij het hebben van verplichte documenten. Je moet je aan meer beginselen en regels houden.  Zo voorkom je bijvoorbeeld een boete van de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Ik scan jouw website en geef je daarna een uitgebreid rapport over hoe AVG-proof je website is én ik geef advies over wat er beter kan.

Juridische strippenkaart (1 uur)

€ 139 excl btw – 6 x 10 min

Soms heb je gewoon een korte vraag en wil je wel iets zeker weten. Dan wil je niet meteen een uurtarief neerleggen voor advies. Of wil je een kleine toevoeging of aanpassing aan een document. De juridische strippenkaart is de perfecte uitkomst! 

Simone, ik wil nog wat van je weten...

Ik ben altijd vooraf transparant over de te verwachten kosten. Dan kom je voor geen verrassingen te staan.

Nee, ik ben altijd vóóraf transparant over (te verwachten) kosten.

Als ik op basis van uurtarief voor jou werk, dan maak ik altijd een schatting van hoe lang ik ongeveer bezig ga zijn. Ik probeer altijd een ruime marge te maken. Iets uitzoeken kan namelijk altijd langer duren dan verwacht. Maar zo weet je wel waar je financieel aan toe kan zijn.

Ik factureer altijd naar daadwerkelijk bestede uren. Mocht ik over mijn schatting heengaan, dan laat ik altijd weten als dat zo ver is en hoelang ik nog denk nodig te hebben.

Zeker. Zo maak ik bijvoorbeeld ook juridische documenten. Maar je kan me ook voor andere diensten inschakelen, bijvoorbeeld voor het schrijven van een sommatiebrief. Neem daarvoor gerust contact op.

Het best kun je me dat even vragen. Plus, het ligt er natuurlijk aan wat jij verstaat onder haast.

Het kan zijn dat ik een spoedtarief aan jou vraag. Mijn spoedtarief bedraagt 30% bovenop mijn regulier gehanteerde tarief. Dit tarief hanteer ik als jij iets binnen 10 werkdagen af wil hebben.

Denk aan: fotografen, videografen, copywriters, webdesigners, content creators, brand designers, marketeers, VA’s, social media agencies, webshops, muziekscholen, musea, etc.

Ondanks dat ik veel klanten heb in de creatieve industrie, help ik ook klanten die niet in de creatieve industrie zitten. Die klanten hebben dan juridische dienstverlening nodig voor een gebied waarin ik gespecialiseerd ben. Zoals advies op een bepaald gebied. Of een bepaald document.

Daarnaast help ik ook veel online ondernemers en bedrijven, zoals VA’s, ondernemers met online aanbod, en webshops.

Zeker. Advies gaat in vele soorten en maten. Dus ook als je gezeik hebt.

Wil een klant van je de overeenkomst beëindigen en zit je hierover met je handen in het haar? Trek me effe aan mijn trui.

Had je afgesproken met je klant dat je grafische ontwerp alleen op zijn website gebruikt mag worden, maar niet op fysieke producten? Maak gebruik van mijn digitale deurbel.

Heeft iemand (bijna) dezelfde handelsnaam als jij, maar was jij eerder en weet je niet of je in je recht staat om die ander het gebruik te verbieden? Stuur me een rooksignaal. Mailtje mag ook gewoon hoor.

Je snapt het idee.

Hoe mijn klanten samenwerken met mij hebben ervaren, kun je hier lezen. Wat vaak terugkomt over mij:

  • Denkt veel mee
  • Communiceert helder en begrijpelijk
  • Blijft uitleggen totdat je iets snapt
  • Maakt de juridische kant van het ondernemen toegankelijk
  • Neemt de tijd je bedrijf te leren kennen
  • Veel kennis
  • Maakt duidelijke afspraken

Liever eerst even kennismaken?